Dagboks högläsning!

Har suttit flera timmar mot en husvägg och solat! Älskar vädret, har även lyssnat på utdrag av Almas dagbok, helt underbart!!


Chi Chi Chill

Sitter i en stor säng och är glad för att det är söndag och att jag ändå är ledig imorgon. Spelar lite gitarr och äter knasterpluver, no biggie lixom. Kommer rååååå (som en biff, typ) plugga Matte imorgon, men ska också rååååå (som sparris, typ) vara ute imorgon. Saknar min lussiga katt som är på la la landet

Fikaplugg

Matte nationella om en vecka, de blir nig matte hela helgen, detta prov avgör typ mitt betyg i matte, känner pressen. Idag har jag fik pluggat (=bara fikat) och hittat praoplats, asskönt!
(ps. Har nationella i eng imorgon om nån vill veta ds.)


Pizzan är rund och börjar på PI, jag äter mattemat

Äter dagens mat och pluggar lite matematik, hjärnan värker men munnen jublar! eller borde jag säga smaklökarna?


SVAR

Färgen är från en affär som heter shock, ligger på drottningatan i sthlm, kanske på andra ställen också men de har jag tyvärr ingen koll på. Märket heter manic panic, super lätt att använda!



Sussa sött

Ska sussa nu. Har haft en sen man as kul träning och är lam i hela kroppen, idag blev det tyvärr ingen dagens mat, (alla gråt nu!!) jag åt inget specci. Hade lite bråttom till tunnelbanan så hann inte stretcha, den saken tog jag i egna händer och gjorde det på tunnelbanan🚃


Flätsnack

Älskar flätor! Vill lära mig alla i världen! Kan nästan inte ens en inbackadfläta! Men jag jobbar mig till världensbästa fläterska!! Det är så fint med härliga frissor. Dom lixom kravlar sig genom håret!!!! Jag övar genom att fläta Stello nu.


Dagens mat numero dos

Sitter och äter bäbismat för jag inte kan tugga något, då min tandställning har gjort blåsor i min mun så jag inte kan tugga! Men jag vet att ni vill äta upp dagens mat


Pink dipdye

Är trött på en buss gem från gympadagläger i Katrineholm. Kul var det, men nu vill jag mest ligga duschad hopkrupen i en fräsh tjej och inte ha plugg! Det är inte sanningen, jag måste plugga svenska till imorgon! Jag har även en annan suprise (tvivlar om de förra var en överraskningen men ändå) jag har nämligen färgat håret,


Loner kväll

Har fått flipp och prövar allt i min garderob. Längtar oändligt till sommaren, så man slipper jackor, har inte en enda jacka som är tjockare en ett lager tyg som är snygg!


Mat

Mat är det bästa jag vet! En typ av passion, detta åt jag idag! Chicken med lite ris!ska fota hos mat och sukta er varje dag.


Helgen har gått av stapeln

Såg just bästa avsnittet i grey's anatomy, grät lite och sen log så hela tandställningen syntes! Om jag inte nämt de så sitter det nu en byggnadställning på mina tänder, den sattes i i onsdags klockan ett (13:00). Det är väldigt konstigt och de känns som jag har snusläpp. Idag har jag träning och sen ska jag träffa en Olga och vi ska fixa lite med håret! Muy divrtido!
Jag har ätit yoghurt med hallon och te till frukost, det var gott, men jag ville gärna ha en god kardemumma bulle som dennaa! Skåda den, det är ju underbart!

Här är en bild för att sukta er på min fika! Jag åt två pajer, en kladdkaka, te och chailatte! Riktigt smarrens, jag var med Camilla och Sofia, dom fick ingenting, mohaha! Sen gick vi och tränade, dansade och en joggningtur.


Hej dagen!

Idag har jag glassat runt i mitt nya halsband, annars helt svart klädd. Nu pluggar jag lite kemi men de gör inget för jag ska på Laleh ikväll! Underbart, eller jag borde nog använda ordet asbra eller något! Jag över använder nämligen U-ordet. Jag borde liksom spara ordet till något galet speciellt som om en elefant går och shoppar med mig och jag skrattar en massa. Eller nåt liknande…


Fashion Against Aids shorts

Ni har säkert redan sett Hm's nya kollektion vid namn fashion against aids. Jag är inte så uppdate så har förs nu tittat runt på käderna. Dom är sjukt coola, och ha hittat dessa två, vilket verkligen var dom jag nappade mest på! Älskar höga shorts, snyggt och framsörallt bekvämt utan risk för någon rumpchock!

Slummra in, i bädden så fin, som en blomma på en äng

Ska lägga mig nu efter den långa dagen, har tränat vilket resulterat med en fortfarande träningsvärk i benen, tvättat, och nu på kvällen fått följt med min syster och hennes friends på en bar! Jag har tagit på sista tiden lite avstånd från instgram under dagarna och blir därför lika lycklig varje kväll när jag har flera sidor osädda instagram bilder😍


Her comes the snow du, du, du, duuu

Hallå Hallå och God Morgon, jag tror ingen i stockholm som har haft sin rullgardin upe har missat de underbara vädret, snö, lite skämtig jag är sp här på morgonen, jag skojade, ogillar verkligen snö! Men det är varmt här inne så de riktiga hatet mot snöslasket kommer komma när jag ska försöka ta mig till träningen, har nämligen inga gummistövlar... Nu efter en god frukost ska jag gå och träna!

Vänner hela dan

Jag har varit med Vännerna hela dagen! Eller asså inte varit med mina vänner utan mer tittat på några andra vänner, :( ForeverAlone! Men har också tränat, framför tv:n HEJA MIG! Ska nu gå ut och éta på rice heter det, precis som vitt ris hahhaha…ha...hah...h(stelt)

BIENVENIDA

Hej och hjärtligt välkommna till morgondagens största och mest frsamgångsrika bloggen i hela världen hon har över fem miljoner läsare per dag och är nog den coolste bruden ni någonsin stött på, jag välkommnar er SelmaYeah!
Hallå hallå här sitter jag i min säng äter pringles sammtidigt som jag filar på min bloggentre. Det är påsklov jag har inte så mycket att göra och kännde mig fet redo för bloggis. Det här är min bloggis. Jag har haft en annan blogg men, den var ful och gammal och luktade sur mjölk. Så välkommna hit!

RSS 2.0