ut i världen

Imorgon smäller det! Jag är taggad till tusen men har ännu inte den där galna rese känslan än. Jag kommer vara borta 4 veckor, tre i usa och en i grekland, fick veta idag att jag inte kommer hinna hem mellan usa och grekland, kommer alltså vänta på arlanda tills nästa flyg kommer. Galet! Wihoooo!

Mina tankar i fyra bilder

God kväll, jag ska absolut sova nu men fick ett ryck och kommer inte kunna lägga iväg datorn på ett tag. Idag har jag ätit brunch och tvättat. När ingen av äns kläder ligger på marken eller i tvättkorgen börjar man förstå hur mycket man har. Högar med t-shirtar och längor med byxor. Sålänge det passar kommer jag fortsätta pressa in det, deal? Imorgon ska jag träffa Olga!!!!! Det var välrigt väldigt länge sen sås ka bli så kul.
 
Detta cirkulerar i mit huvud nu:
För 78 minuter sen var det den dagen som min morfar skulle ha fyllt 100 på!!!
Jag hade brunch med Maria och Nelly idag, Maria ska på språkresa imorgon och Nelly ska till småland och sen Frankrike, så vi kommer inte ses förens i Grekland
Jag har börjat få resefeber och min väska börjar bli mer och mer full.
Jag och denna dam har namsdag idag, den 27 juli!!
 
Selma

Bulz

Å vädergud å vädergud, det regnar ju lite för mycket och länge nu. Har liksom tröttnat på himlens tårkanaler. För att protestera mot vädret har jag bestämt mig för att vara inne i sängen och äta bullar från nu och nån timme framåt. 

Hemma i stan

Kom vid halv nio hem. HAr haft det superkul på landet, mycket studsmatta och badade faktiskt idag! Känns riktigt bra, när jag väl var i så var det superskönt låg i och simmade runt på stället och gjorde vattenkullerbyttor i tio minuter. Känns så fräsht, känner sig som en ritig människa när man badar i vattnet, det va ju det som var meningen från början :'D!!! Skulle blivit ganska arg på mig själv när jag hade gått runt inne istan och svettats ifall jag inte hade badat.

Nu kommer min kusin från Usa hit, så imorgon så blir det att vara med alla kusiner fråm mammas sida, fast jag är yngst. Känner mig som 5år när jag är med resten...
 
Jag känner mig hemma när jag välkommnas av min dator!

Landet

Nu kommer en liten uppdatering från livet på landet, eller i skärgården. Jag har inte badat, nästan inte ens varit nere vid bryggan förutom när vi skulle till affären. Det är så kallt ute, i alla fall idag, men inte igår, på självaste midsommar var det för en gångs skull varmt och soligt. Jätte härligt. Så då låg jag ute hela kvällen och åt jordgubbar och tittade på fotbolll på tv:n som vi dragit ut på verandan. Annars har jag mest hoppat studsmatta och krigat i spelet risk. Såklart har jag också dansat små grodorna och ätit massa mat, kakor och midsommar mat. 


Men just nu går tankarna mest på fredag 9:45 då jag åker mot usa!! 
 
 
 

Voltosh

Nu blire frulle, vädret och Selma mår bra nu!


Mot Landet

Är påväg till Dalarö, min friendzoz land. Jag sitter på bussen med en center och sofiesmode (är nu stensäker på årets mode! Lovar!). Vädret är jättebra vilket är en väldig glad överraskning. Har innan dethär haft en pickonicko på djurgården med mina gamla teater kompisar och andra sköna prickar •••••••• <---- de som var på picknicken. Var fet najs och mys, kom och överraskade alla med mitt tandställning smile, de va kul!!!


solen går upp över staden

God Morgon, idag slog jag till med en riktigt poetiskstatus. Igår på kvällen tog jag och Alma efter baket en cykeltur eller det och Alma blev stjussad.. Vi mötte upp lite fler människor. Vi vände och cyklade med dom. Älskar att cykla, vädret var jättefint och vi hade på Håkan Hellström på medans vi cyklade. Detta vill jag göra hela tiden, cykla runt sena sommarkvällar vid vattnet och underbar musik.


BULLAR

Åh bullegud! Nu har jag och Alma bakat 102 bullar! Måste nästan göra utroppstecken hela detta inlägg för jag är så bullifierad! Vi har gjort vanilj och kanel, skruvade och rulladebullar! Nu ska jag cykla till årstaviken och chilla!


Ett sorterarintresse skulle jag kalla det

God dag, eller god kväll snarare, jag har redan börjat förlora tidsuppfattning och det har bara gått tre dagar in på sommarlovet, inte bra. Sista dagen i skolan när vi städade ut våra skåp så upptäkte jag mitt sorterarintresse. Jag kom nämligen på mig själv sortera alla böcker i so klassrumet. Jag ägnade därför denna kväll åt att sortera alla kläder jag och min syrra har upphängda upp i rummet. Jag prioterade bort alla galna fezter och så men nu är mitt rum åtminstonde i ordning med kavajer och långklänningar var försig.
Det är för mörkt  rummet nu när skymmningen ta över stockholms himmelen. Därför kan jag inte skryta om min välstädade garderob.
Istället bjuder jag på denhär bilden, om jag skulle ha denhär på Instagram och ville få många likes skulle jag tagga: #nature #sunset #ocean #tivoli #boats #beauiful #stockholm #airballoons #lights #night #city #sky
Hej do.

Lever livet ni vet, jag går ju inte i nån skola!

Perioden mellan 13-29juni går jag skollös! Jag BA yaow, ingen skola äger mig! Därför lever jag livet, genom att cat de lugnt! Jag ska promenera, fika, picknicka och cykla dessa 16 dagar! Ingen sjuk betygstress, allt det släppte när betygen kom utskrivna i handen! Jag töntade mig så mycket att jag börja gråta!


ZUMMERHUMMER

Äntligen är mitt efterlängtade sommarlov här, dock har jag inte varit ute idag utan min första sommarlovsdag slutar med att titta på Kroatien-Italien!
Igår:


RSS 2.0