Torsdag

God kväll! Jag jag har haft en lugn men rolig dag idag! Jag vaknade vid tio och njöt av att kunna ligga kvar i sängen med solen i ögonen! Efter ett gick jag, Emma och Nelly till kungshallen och åt en massa mat! Med mat i magen körde jag laser game med mina kusiner, otroligt kul.


ljusslingor

Hello, träffade jag Naima och Sofia. Vi sågs och åt middag tillsammans på en thairestaurang här på söder som heter Koh Phangan. Riktigt god mat och ett väldigt fint ställe. Fullt med färgglada ljuslingor, palmer, väggmålningar och hyddor. Det finns tillochmed en bäck och små broar för att ta sig fram. Sedan gick vi hem till mig tittade på Grey's Anatomy och åt det jag gjort under dagen, nämligen citroncupcakes med vitchokladfrosting. 

Poor Michelle

God dag, jag har varit hemma idag, dock var jag ute och sprang, WOWOWOWO mini wave celebration to me! Så dutti! Är helt amazed av mig själv vilket betyder att jag inte kommer göra det igen på länge. Har annars tittat på vänner och skrollat igenom tumblr. Är så glad att ingen i min familj längre går på gymnasiet eller i grundskolan. Det gör att jag kan vara skadeglad när de måste gå till jobben tidigt på morgon. Ett stort HA brister jag ut i sömnen varje morgon runt sju tiden.

Min syrra tipsade mig om denna pärla. Hihihihihih så lyssnar massa destiny's child och fnissar. Jag är inne på page 17 nu, det roliga tar aldrig slut. Titta på:
http://poormichelle.com

 
 
 
 

oscarsgalan

Jag ska försöka sova nu. Jag somnade nämligen klockan 07:20 imorse pga att Oscarsgalan slutade 05:55. Jag vaknade halv fyra på efter middagen och hade lite ångest till jag gick hem till Nelly och åt middag med henne, Emma, Alma och Martha. Vi brillierade med trerättermiddag. Även igår åt jag en riktigt fancy trerättersmiddag hos min klasskompis. Det var även där jag såg på en sju timmars lång oscarsgala. Herregud, blev helt ledsen när jag gick in hennes rum. Nog det finaste jag har sett, vill bara bo där, hon är ju också så bra kreativ så hon har pysslat fram jätte fina blomhårband.

soldagen

Hejsan,
 
idag har det varit soligt och fint. Jag träffade jag Olga och prommenerade runt en hel del. Det var sol för första gången på riktigt! Underbart även fast det var kallt. Vi prommenerade runt i gamla stan och hade kameran i högsta hugg, gamla stan ligger så nära men jag blir jag ändå chockad över alla smala gångar och fina hus.
 
Vi fortsatte till kungsträdgården där vi satt i solen, kikade ut över alla som åkte skridskor samtidigt som vi drömde oss bort till att kunna sätta oss på gräsmattan i endast linne och kjol. Vi fortsatte vår prommenad och allt slutade med att vi njöt av pommes frittes och mozarella sticks. På vägen hem kom den långa prommenaden och matkoman ifatt oss och vi nästan slocknade på bussen.
Wondeful dag! 

Början på sportlovet

Här kommer några få bilder från igår kväll och idag. Det är sportlov nu! Inga skidor blir det för mig iår men att bara vara ledig räcker för mig. Är så enormt uppstressad efter dessa senaste veckorna att jag behöver ta det lugnt!
IGÅR:
Igår var jag och några från klassen hemma hos Alina! Vi åt massa pizza, extremt gott och pratade. Senare tittade vi på en enormt dålig film tills vi behövde gå för att inte missa sista bussen. Hon bor i världens lilla söta hus i världens lilla söta område!
 
IDAG:
Imorse åt jag mycket, vi hade myckt frukost mat hemma så jag körde på!
Efter frukosten tittade jag på några avsnitt vänner sen ringde Stella och som bestämdt åkte vi ner på stan och lyssnade på Local Natives som hade en liten pre-spelning inför deras spelning på Debaser ikväll. Vi komm när det började så inga vidare platser var fick vi men ändå, wow, det var så bra. Ett hand full med hipsers i sotarmössor och en hand full med bra musik.
 
Efter det var vi runt i några affärer men tröttnade och frös ganska snabbt så jag åkte tillbaka till södermalm och träffade Alma!Hon kom hem till mig och vi gick tillsammans och lök-lunchade på Burger King. Jag tod kidsmeal och fick därmed en katten Gustav leksak. Värt. Vi bara pratade och åt och pratade och åt. Påvägen hem därifrån gick jag in i några second hand butiker och suktade efter sommaren och nu sitter jag här hemma och kanske ska samla lite kraft med ett varmt bad!

god morgon

God Morgon, jag ska gå väldigt snart men detta hinner jag idag är min längsta dag! Därför kan jag inte riktigt längta till fredagar. Jag slutar fyra efter en och en halv timme franska, man blir helt enkelt helt mör. Dessutom har jag ett seminarium och ett prov idag.. Men jag lämnade in min källkritiska granskning igårkväll så den behöver jag inte tänka på idag. Skönt! Men snart har vi ju en vecka lov framför oss så jag töänker inte klaga på att denna dag är lite jobbigare från och med nu. Måste fixa mig nu eftersom jag måste gå om fem minuter och jag sitter i pyjamas. Yes, jag har alltid varit bra på att planera min tid.
´


Vänner

Jag har blivit mer och mer förkyld och min tandställning har dödat mig lite mer. Efter allt plugg ikväll och efter allt jobbande så kände jag mig värd lite vänner!


Päronsplit och multi tasking

Spännde tandställningen min idag vilket resulterar i att jag lapar glass. Päronsplit, är det godaste jag vet. Godare än något annat. Godare än typ alla godisar förutom dumle snacks som ligger på samma plats. Förstår ni min passion för päronsplit? Jag också haft konstant huvudvärk hela eftermiddagen och därför har jag valt att ta en en timmes nap. Men jag har ockå hunnit plugga och titta på vänner, multi tasking. 

Sovmorgon

Idag hände nåt sånt där man önskar händer hela tiden, tre av fyra lektioner var inställda pga att halvklasser hade prov och seminarium, jag var i "ledighalvan" så jag har bara myst och ätit höjdar frukost hela för middagen och snart ska jag kanske fixa i ordning mig!


Bort slösad tid

Försöker plugga men går inte och jsg tänker inte säga emot universum. Jag har hittills varit inne på youtube, Facebook, instagram, twitter och tumblr, det känns ganska mycket som jag slösat bort de senast 4 timmarna. Jag har ingen aning hur jag ska göra denna eftermiddag/kväll värd, det är försent!


Promenad

Det blev inte bara en slödag idag. Vid tre bestämmde jag mig för att ta en promenad och i samma vända handla lite välbehövda saker. Förutom det jag var ut efter fick jag också med mig ett nytt linne och min kära kära kjol som Nelly har lånat. Det är inte så extremt kallt ute, faktiskt tillräckligt varmt att man med rätt kläder kan njuta att vara ute. När man väl kommer till sånna ställen med hel vit snö så blir ögonen helt bländade. Då vaknar man till.
 

God dag Söndag!

God dag, har precis lyxat mig med den sista biten cheescake och ett glas svartvinbärssaft. Var hos min vän Sofia igår och mös endel! Vi var sex stycken och fem stannade och sov där. Min mamma har köpt en mysigaste tröjan någonsin, jag har mys så himla mycket i den på bara två dagar. Så mycket mys i en tröja. Jag är förövrigt extremt trött. Ska försöka lägga mig sådär extremt tidigt ikväll så det inte märks imorgon att jag idag är såhär trött. Resterande delen av dagen ska jag bara lyssna på lugn musik och banka in lite information om media.

Feb. 16, 2013

Detta gör jag! Pretty najs att mina ben ser såhär bruna ut (dom är inte det)!


Risifrutti power

God Morgon, jag har varit vaken ett tag, men inte gjort någonting. Lite så som det alltid är. Borde läsa massa, massa sidor i svenskaboken, massa sidor i idrottshäftet och massa sidor i samboken. Men nu äter jag en risifrutti lite casual. Ska snart träffa mina skrattkompsar aka gamla gympakompisar. Trevligt, trevligt.
 

14 februari

Glad alla hjärtans dag små gullefjun! Idag har jag inte gjort någontings kärleksfullt så vi behöver inte gå djupare in på dom typer av festligheter. Jag har pluggat i skolan tills klockan fem och sen bakade jag hemma hos min fina nyfyllda sjuttonårig! Vi bakade kärleksmums men precis när vi skulle bre på glasyren så behövde jag gå och jobba! Fan fan, värsta som finns är att inte få äta det man bakat!Kom nyss hem och gjorde lite delicioso foodo! Kyckling och bulgur.


Feb. 12, 2013

Det blev en frozen cheesecake som jag gjorde igår, men eftersom den behövde vara i frysen så länge så när den var färdig så skulle jag sova så nu har jag allt gott kvar. Passade på att äta lite till frukost!


Baka istället för plugg

Tjoo, jag sitter i köket och har proppat i mig just allt gott jag har kunnat hitta i kylen. Imorgon har jag spanska prov men vet verkligen inte vad jag ska ska öva på det är lixom ingen specefik sak vi har prov på utan läs- och hörförståelse överlag. Istället ska jag tvätta och baka, wow känner mig så gamaldags. Mitt dilemma ligger nu i ifall jag ska baka lime key pie, citron och marrängpaj eller en frozen cheescake. Så mycket gott så lite tid! 

Jag är nyklippt och äter prinsesstårta

Älskar vekrligen att klippa mig. Håret luktar skitgott och känns så himla fräsht. Det ända problemet är att jag försöker spara ut mitt hår och då vill jag inte går dit lika ofta.. Nu ska jag känna mig fräsh och ny ett litet tag medans jag måste plugga eftersom språkveckan snart är här. 
 
 

God Natt

God och trevlig kväll. Jag har gosat ner mig nu och det känns ganska enländigt att det är kallt ute och jag inte har någon att gosa med. Dagens ilandsprobbe: Jag vet verkligen inte vilken omslagsbild jag ska ha. Vill ha en super fin och fantastic. Ska somna nu och dröma att jag står på ett hus i new york och sjunger gospel så det ekar och alla applåderar. Jag vill det så hoppas jag kan styra mina drömmar. Just nu ser jag ut lite som en tjej med sju dubbelhakor, jag vet att det är najs men i drömmen kommer jag också vara assnygg..

Rött

Detta röda hårband hade jag idag tillsammans med denna minst lika röda tröja.


Mönster

Jag bar en massa mönster idag. Kändes så spexigt. 
Tröja-Second Hand / Kjol-American Apparel
 

Te☕, bok📖 och cookies🍪

Detta är och har varit min syssla nu. Imorgon är det boksamtal om boken så jag har lite och stå i, men mys ändå jag har lixom te och fake märket av Maryland Cookies. 🍪☕📖


Romeo och Julia, kärleksförklaring nr. 2

Igår kväll såg jag denna variation av Romeo och Julia, från 1996 med min syster. Vi båda låg nerkrupna i min säng med tårar på kinderna i slutet. Blandningen av min nya favorit berättelse/bok, ett bra  koncept, bra skådespelare och Leonardo Dicaprio är så fin. Så fin och så sorglig om och om igen. Allt är vackert, med hawaiiskjortor och nittiotal blandat med en gamal kärlekshistoria. Vet inte om jag kan förklara min kärlek till filmen.
 
 

Hade matteprov idag,förutom att det inte gick på topp så är det underbart att det är klart! Vi har inte hunnit börja på ett nytt kapitel än så jag har ingen matteläxa för första gången på hela året typ.
 
Nästa vecka är det mest idiotiska någonsin. Språkprovsvecka, det är till för att alla språklärare ska kunna lägga sina prov där utan att behöva oroa sig att någon annan ska lägga sina prov där. Idén verkar bra tills man kommer på att några kommer i klämm, några som kallas humanisterna. Rektorerna borde komma ihåg att det finns en hel linje som hamndlar om språk. Jag själv gå den Humanistiska linjen, underbar förutom att jag nu har 4 prov nästa vecka.
 
Här kommer en bild på min katt som försöker sno mina marräger, katter går lixom alltid hem ♠

Frukost

Igår var det Romme vilket resulterar i att jag är väldigt trött nu. Jag var nämligen tvungen att plugga igår efter att ha kommit hem. Jag började istället med den mest omeningsfulla sysslan: titta runt på youtube. Just därför kom jag inte igång förns vid halvt tio. Jag är så oeffektiv! Så mycket tid jag har som jag skulle kunnat plugga på och istället sitter jag här utan att ha gjort några saker färdigt... Nu tillbaka till frukost, jag äter en god frukost.


RSS 2.0