Romeo och Julia

Har precis påbörjat boken "Romeo och Julia". Boken är skrivet som ett manus vilket gör mig så sugen på att spela teater och på el movie. Alltså den nya veriasionen med Leonrdo Dicaprio, my love. Det är något speciellt med det gamla gamla språket, allt är beskrivet annorlunda och mycket metaforer. Bra omväxling, det är helt och hållet vackert.

Språk och födelsedagar

Sitter och gör läxor som vanligt! Bland annat lite franska och Naturkunskap. jag är verkligen nöjd med mitt val av linje. Språk är helt underbart. Alltså inte bara linjen språk utan språk i sig. Det är verkligen coolt/häftigt/wow/underbart/vackert/intressant mm. Önskar bara jag var bättre en jag är, önskar bara att jag typ skulle ha ett till modersmål förutom svenska. Om man ändå är naturligt begåvad på att lära sig språk när man är liten varför bankade mina föräldrar in ett andra språk redan då. Kanska för båda mina föräldrar är helsvenska?, men ändå.
 
Imorgon fyller hon↓ år.Hon fyller 20, helt och hållet wow. Här är hon i New York i form av vimplar på hennes student och på en tunnelbanestation.

 

Glitterströssel

Hej gosar, idag har det varit en bra dag. Inget speciellt men inget jobbigt i alla fall. Efter skolan gick jag och min syrra och handlade saker till hennes 20års fest på lördag! Nu har jag ätit min hemgjorda glass med mitt nya glitterströssel.


Le new skirt

Sitter och pluggar och älskar min nya kjol. Det är en blå jeanskjol. Är så glad så pluggar och testar tröjor till kjolen i intervaller. Jag ska snart sova (igår somnade jag vid denna tid så ska försöka få igång en bra vana) men måste plugga lite mer. Igår ska jag försöka köpa en engångskamera, det ska bli så kul! Jag vill samla på mig bilder att sätta upp min vägg..
I denna bild har kjolen bara en biroll, men den tar ändå all uppmärksamhet med sin bedårande färg.

"Everything's in order in a black hole"


Kan vi fixare, klart vi kan!

Hejsan vänner! Jag åt middag hos mina kusiner och när jag kom hem blev det bara massa fix med rummet. Ljusslingan är uppsatt och det känns så mycket finare. Är så imponerand på mig själv att jag faktiskt bara satte igång. Måste verkligen njuta av mitt mästerverk. Jag ska titta på ett nytt avsnitt av min favvo serie och sen gå och lägga mig. Ska lixom carpe diem imorgon. Tänkte leva i klyshor.

Hola x2

HHejsan, det är den 22 januari och jag sitter i min syrras lila polo och posar med min katt. Den är super confi och min katt har super len päls så jag har det mysigt. Det är så man får göra när ingen annan vill mysa med en, mysa med en tröja och en kisse. Jag får inte heller glömma Lambi i bakrunden mitt älskade gosedjur, när man rdar upp det såhär så är jag inte så ensam idag ändå :). Ska preparera för att gå på klassåterträff nu så Adíos amigos. (Jag har pratat spenska (svenska/spanska) (okej kanske inte spenska men svenska med ett spanskt ord i varannan mening) hela dagen kan lika gärna skriva på de också). <----- Extremt många paranteser, blir ju helt förvirrad :)))))). hej då
 

21januari

Idag har jag gått iklädd min nya blåarosett! Jag har även ätit gröt till frukost och nu är jag hos den mest typiska amerikanskafamiljen och firar in Obamas nya mandatperiod. De är bra här för vi äter Ben and Jerry och äppelpaj!


20 januari kväll

Hejsan, idag har det fixats i mitt rum så det står härliga till. Jag har möblerat om en massa och jag har köpt en klädhängare. Jag har pluggat och jag har promenerat. Typiskt bara att jag kommer somna efter 12 annars skulle söndagen varit fett med bäst. Jag hoppas på en bra måndag okcså så jag har lagt fram kläder så jag inte ska vara stressad. Imorgon kommer jag verkligen vara tacksam över mig själv. :')
 
 

pretty sunday

Okej jag har pluggat elva sidor i matteboken, känndes nödvänligt när jag satt som ett frågtecken när jag stirrade ner i läxförhöret. Man kan märka att jag inte lyssnat när det är mer bilder på små mexikanska bönder än text och siffror.Jag har även gjort en labbisrapportis om jäst. Men nu ska jag ta en promenad hoppas jag har hunnit sätta på mig jackan innan det blivit mörkt.

:) <--- jag

Hejsan, dagen är den 19 januari. Fy fan vad kallt det varit. Men det känns inte som något missat det så jag går inte vidare in på det..  Jag var och tränade, var på friskis pass och jag ska säga er, det finns inget i hela världen som får mig att kännsa mig så mycket som en pensionär som att vara på ett friskispass.Jag har var på samma med samma ledare förra veckan men denna gång var det så extremt mycket jobbigare eller det var snarare mycket svettigare. När det var tio minuter kvar fick jag reda på att ventilationen var sönder. Jag körde alltså ett bikram pass i en bastu. Det går inte och beskriva lök faktorn.
 
Efter det gled jag runt och halkade på en promenad tres kallt som sagt. Jag gick hem med Limpan och tittade på film mitt på dagen, men det är det man får göra om man har tränat i en bastu på morgonen. Hon gick vidare och skulle gå och parta medans jag är hemma och bakar hallonpaj. Har varit en liten mess hela dagen men jag är glad ändå, som en smajli. :) <---- precis så

little kitten

Titta på denna katt. Mitt katt hjärt blir så lesset att min katt inte gör såhär, men hon är söt ändå (<--- måste påpeka det så jag inte får såligt samvete) hon bara kurrar. Jag skulle verkligen vilja skriva långa brev till alla katter och ja, jag är medveten att det låter väldigt klyshigt och wannabegullig. Men jag bryr mig inte. Det är jag mot världen. Jag tänker älska katter hur mycket jag vill.
 
 

viva españa

Hola todos! Jag skriver faktiskt inte bara på spanska för det är skoj, eller rätt skoj är det också. Men idag har vi bokat en resa just dit. Jag har nämligen aldrig varit där så jag har tänkt att gå runt och äta tapas i en röd fladdrande kjol lixom bara turista. Faktiskt inte rikitigt så, jag har ingen aning. Men ändå ganska bra känns det.
 
självklart är solnallen med på denna bild, jag vill ju lixom att det ska vara sol när jag är där! Lite bara för att säja att om vädret läser det här så vorde det najs om hen kunde fixa sol så man kan lägga upp najsiga instagram bilder....

morgon

Det enda som står mellan mig och sömnen nu är ett par linser. Ett extremt + med linser, man blir lite lite pigg. Jag har också ätit min skål cherrios!

snacks

Hej bejbis <33! Jag har suttit i fem timmar ich skrivit in mail adresser i en excel tabell, jag som också känner inerligt hat till excel. Nu lyssnar jag på lite spanska hits och har ätit en mycket smaklig soppa↑. Förutom att det är söndag så har jag 1 stort problem. Vad fan ska jag ha för snack?
  • Chips: Det sitter alltid någon liten pucca i mig som törstar efter chips. Jag tror alltid att om jag äter chips så kommer jag få perfekta myset. Men det är verkligen lökigt och oljigt och det slutar alltid med att man avskyr sin andedräkt och ångrar att man ens åt någonting.
  • Frukt: Varför envisas man med att äta frukt. Vad lockar? Typ för det är instagrm vänligt med ett fat med nyttig frukt. jag vill gärna höra någon säga att man inte skulle känna sig besviken ifall man själv köpt någon frukt om resten har tagit merd sig ett rör pringles. Jag menar helt fine, inte ens en liten gnutta avundsjuka! Tror inte det.
  • Bär: Se ovan ↑ (men byt ut frukt mot bär)
  • Godis: Man skulle kunna säga att godis är fräscht i alla fall om man jämför med chips. Å vad är grejen med att man aldrig kan ta rätt mängd godis. Antingen är man sugen på mer eller så ångrar man sig för man inte sparade godis till dagen för jag är fast besluten om att godisen mysar sig på natten och blr iså mycket godare..

min stora sorg

Rubriken var utformad så fler skulle läsa, lite dramatisk. Där fick jag er allt.
Hello cutiepies, denna eftermiddagen har jag bland annat ängnat åt att vara inne på en affärs hemsida, en affär även kallad American Apparel. JAg får ångest varje gång jag går in där. Jag vet att jag inte har råd, allt ligger på ett snitt på 500:- och let's face it, det är dyrt.. Gör aldrig samma misstag som jag, gå aldrig in på hemsidor av affärer eller i affärer irl när du inte har vunit på lotto så du kan köpa allt du vill ha. För annars är det kört. Låt oss titta på några printscreens jag gjort..

"Det skulle ju va dans, dans, dans"

Hallå, sitter somvanligt nerbäddad i sängen, men idag är något annorlunda, jag har varit och tänat och ätit riktiga mål. Jag Nelly och Linn tränade ett pass på friskis och svettis vilket var så jobigt. Men som vanligt härligt efter. Jag gjorde en egen cesarsallad sen när jag kom hem, mest för att jag skulle vara nyttig efter träningen. Fast det var jätte gott, en mästerkock sitter här.
Här dansar vi, typ så såg det ut idag på friskis + gympakläder + en gympahall + blod svett och tårar.

Mina kläder och nappar den 11 januari

Hej bebbilitos, jag och min kära syster sitter i köket ska göra hamburgesas och dansar till Abba. Äkta svensk fredagsmys. Saknas bara lite owl chips. Fast nu har musiken ändrats till Alicia Keys och eftersom vi äter hamburgare blir det nu istället en svenskar goes amerikaner kväll... Nu ska jag äta mitt favorite candy, cola nappar från HARIBO <333
Looking like this while eating my haribos:
Glitterey strumpor.


10 januari

Asså herregud, jag lever verkligen livet som tandställningstjej. Ligger och lapar glass för att jag inte kan tugga. Jag har ståltrådar som skaver och ja det ör väl allt. Men ändå. Jag är lika arg som det ser ut som på gifen trots att jag håller i en ben and jerry. Say what, är det äns möjligt. Men ni vet den där känslan man har när man ligger i sin säng och har gjort det för länge så man känner sig bara nasty och halv trött. Precis så.

Läsa

Nu har skolan verkligen dragit igång, jag har fått en ton med läxor och en tjock bok på engelskan. jag ska göra er besvikna, men jag hatar att läsa. Har aldrig i mitt liv läst och inte kunnat lägga ifrån mig boken. Jag och böcker har en hatkärleks relation där jag allltid först tror att det ska bli kul och mysigt. jag få upp en bild i huvudet när jag ligger på mage isängen med fötterna korsade i luften och bara skrattar och ler. Men sen, när jag öppnar den så hatar jag den.
 
Gud alltså, skolan har gjort att jag får ångest bara jag tittar på en bok.

7 januari, dancing queen

Shit vad lovet gått fort, nä faktiskt inte. Det känns som lovet varit längre än 2 och en halv vecka. Men jag vill inte börja imorgon. Jag har varit orolig över plugg och nu kommer det vara tusen gånger värre. Får ångest och jag vet att jag kommer känna så hela terminen. Aja jag ska njuta nu och förhoppningsvis äta asgod middag! Sen dansa så jag är tillräckligt trött för att sova.
 

dan före skoldan

Hade den otäckast drömen i natt. Så jag är nästan lite skärrad nu.. Ska köra en slutspurt med plugget nu på slutspurten av lovet (jag börjar imorgon). Förhoppningsvis så kan jag ta det lugnt ikväll. Jag somnade inan klockan tolv igår och känslan när jag vaknade innan tolv imorse var bara ren lycka. Jag får verkligen ångestladdad panik när jag sovit bort en hel dag. Även fast sova är det bästa. Nu ska jag koka en kopp te och försöka bemästra Excel.

6 januari

Idag var jag på yoga, för första gången. Vi körde solhälsningen. Jag måste lära mig den utantill så jag kan gå ut mitt i vägen och dansa när det regnar. Yogan var klockan elva men jag och Linn gick dit klockan tio för att få platser. Jag var helt enkelt död och han inte äta frukost. Så jag trodde jag skulle spy under passet. Så konstigt att det känndes som jag skulle spy fast jag inte ätit.

sleep tight

Igår kväll var jag och Nelly hemma hos Emma och åt indisk hämtmat. Jag kan nog inte med ord beskriva hur mycket jag gillar indiskmat. Medans Nelly såv kvar här så gick jag hem, sov och nu är jag tillbaka här och ska äta frukos. Jag gillar verkligen att sova hemma. Kanske för jag själv vet att jag är så grumpy på morgonen!
 

pömsig

Jag är verkligen helt slut..Jag var och tränade idag och åt sedan en massa. Så just nu lever jag i en blandning av utmattning och mat koma. Najsigt. Nu har jag redan bäddat ner mig med tv-serie och frozen cheescake.
 

3 januari

Tjena, idag hade jag tänkt att gå upp klockan nio för att ställa tillbaka min dygnsrytm. Jag glömde heltenklt att ställa klockan och vaknade kvart i tolv istället. Jag måste snart ta till hårda metoder, typ att tvångs sova klockan nio... Idag ska jag vara vuxen och gå massa ärenden. Men först ska jag agera barn och plugga. Jag har tittat på läxböckerna hela lovet och fått ångest, ni känner nog igen er.. Voila här kommer ännu en svart vit egobild!

Beyonce

Titta på den här gifen och lyssna på "Run The World (Girls)" Det ser ut som det är musikvideon, just sayin'
 

1 januari

Vill inte låta som jag är deppig, jag är fan AStaggad för 2013, det kommer bli bra
 
Måste bara konstatera att alla mina photo booth bilder är i svart vitt.. Det funkar liksom bättre. Vi i min familj i december skaffat både netflix och viaplay. Det resulterar i mycket innesittande och lite tid till annat. Hade i alla fall tänkt att titta på lite friends och skriva ner nyårslöften. Men den konstanta utmaningen är att titta på tv-sertier utan att det slutar med att man ligger ner i sängen med sju täcken och somnar klockan åtta och sen vaknar vid tolv och inte kunna somna om. 
 

Hola

Hejsan alla (inga) människor. Jag vte inte varför jag satte mig här och började skriva nu, men jag blev bara så lockad. Varför vet jag inte. Jag har inget speciellt att skriva om förutom att jag inte vet varför jag skriver ett blogg inlägg. Kul? nja.... Aja
 
Jag sitter förövrigt i köket och har lite ångest. Över ett jobbigt skolarbete och över utbytesår. Idag är det ändå nyårsdagen så det är okej att inte ta tag i någonting, men imorgon då jävlar ska jag träna och plugga!

RSS 2.0