Pimpa hörlurar

Är fortfarande på landet men har nu komit på en ny aktivitet, från att ta egobilder med kissemiss min pimpar jag nu mina hörlurar! Det här har ni säkert sett förut och det kanske är tråkigt att jag bara satt på vita pärlor men jag gillar det! Annorlunda och framförallt så trasslar dom inte ihop sig! Det har tagit ett rejält tag men snart är jag färdig. Medans jag pimpar och regnet smattrar så tittar jag på gamla barnprogram.
 

Livet i ett nötskal

Jag sitte just nu bak i vår nya båt som heter Kermit. Soligt är vädret men jag fryser ändå för det blåser i båten. Idag har jag tittat på OS och tagit egofoton med min katt. Tjoho!


New York

Nu kommer lite bilder, eller inte lite men fina är dom i alla fall, dom är från new york och jag menar går det att ta ofina bilder därifrån, NNNÄÄJ! är svaret allt är så fint! Typ världens finaste stad!<33333 sitter på landet och lyssnar på "Billie the vision and the dancers". Har ju varit i Grekland också, borde visa lite bilder på det också, men först dom här! 

jag har ju försökt,

Jag har försökt och försökt men blogg.se appen vill verkligen inte samarbeta! Så få ta detta lilla tillfälle i akt nu innan vi ska skynda oss iväg på ännu en dag i new york. Gud så mycket vi har gjort och gud så kul det är med tidskillnaden. Känns som man lever mycket längre, när man kikar in på instagram och ser att klockan är sju på kvällen hos alla svennar och klockan bara ett hos mig, då känner man sig cool! Nu ska jag ut och bruncha och sen kanske shoppeli shoppa i Soho, gotta love life!

Rakt från NY

Nu hade jag tänkt att skriva lite här.. Vi har varit i usa i en vecka och två dagar. För tre timmar sen kom vi fram till våran sista plats nämligen New York/Manhattan. Vi bor i en lägenhet med två våningar, balkong och takterass! Asså dör, det är min dröm lägenhet, både hur fin den är och va den är plaserad. Jag har legat och solat ett tag nu men snart ska vi ut och utforska staden. Vi har varit I Washington, Keene, Boston, Cape Cod och nu här. Asså älskar det. Vi har gjort så mycket att det känns som vi avrit här tre veckor redan. Sen är det också galet varmt, inte bara varmt varmt utan avlider när jag står i skuggan varmt mellan 30 och 40 grader både dag och natt. Här finns också en liten lekfull galen katt som heter Hemmingway och är supersöt han bara ligger/springer/hoppar upp och ner och sötar sig. Ciao!
 
 
 

RSS 2.0