Bebe och jag

Har varit och cyklat med min bebe idag igen, nu väntar jag på Emma så ska vi ut och sola! Älskar sommaren och att det inte är försent att gå ut även fast klockan är över fyra!


JAWS

Sitter och tittar på Hajen. Den är blodig och spännande, vet dock inte om den är jättebra eftersom jag sitter här och skriver och inte pausat medans. Jag har tagit min första cykeltur idag, med min nya (väldigt gammla egentligen, men ny för mig) cykel. Den är ljusblå och jätte fin. Ska nog posta en bild på den imorgon, så stolt är jag. Jag är också stolt över Sverige och att vi nu har fått lite värme. Det var asapasa inte veochfasa skönt att gå ut även fast jag bara hade shorts.
Är jag konstig om jag bara blir sugen på att bada när jag ser denhär filmen (vattnet ser så varmt och blått ut)?

Michel Jackson

Hajsan, jag dricker vatten i en macdonalds cola mugg. Jag ska snart gå och träna små mini bebisar. Vi ska tävla med dom i helgen. Så nu håller vi (jag och Alma) på att klippa ihop michel jackson låtar! Vi ärbäst på att dansa Michel Jackson. Det är iallafall det vi borde vara eftersom vi ska lära dom hur man gör. Ps. vi är inte dans lärare, faktiskt gympa lärare Ds.

Utan nycklar

Är utelåst och har varit det i en och en halv timme. Jag är nu nostalgisk, nästan som om jag aldrig kommer få komma in igen, det känns lite så. Så mycket saknar jag mitt hem. Tack och hej nu ska jag fortsätta hoppas på att min katt kan låsa upp dörren!


Show

Hade som sagt gymnastik uppvisning igår. Inte världens rligaste men jag gillade våra glittrigkläder. Hade i alla fall superkul med la derp friends.

Karin Väster

Idag har jag haft glitteruppvisning med gympan, sen gick jag och handlade på en Carin Wester rea! Asnajsiga grejär!


Want some summer (deep rubrik)

Jag posar med min katt! Hon är liksom söt. Har varit och klättrat idag! Sjukt kul, man vill inte mucka med mina starka armar nu asså. Så ska lägga mig i ett varmt bad och titta på nya greys avsnitt. Typ livet, om jag skulle ha hallonpaj och vaniljsås också. Äter hela tiden! Så sjukt värt med mat.
Har hittat massa nya sjukt bra Hello Saferide låtar. lyssna på den här jag liksom smälter av lyckaglädjefinhet när jag hör den.

2maj

Är lam. Mest för jag inte har gjort någonting förutom att ätit och jäst! Har också promenerat lite (för mig själv) med alla mina tusen vänner. Det var 19 grader och jag hade bara shorts, det är bra!


Vårskrik-jag är Ronja Rövardotter

AAAAIIOHAAAAIIIIIIAAAAAAAAARRGGHIIIUHIIHAAAAAIIIIUAAZZZIUIIIAAAAA
(tagen av mig, stolt!!!)


RSS 2.0