18 augusti

Jag som tiny cooling
God Morgon, två dagar kvar till skolan börjar! Så idag blire lite fix och trix med det, har inget speciellt planerat förutom att färga las ögonfransas och köpa block och pennor. Var igår på Nellys land, det är så stört fint, och så är det i märlaren så vattnet är mycket varmare än på mitt land. Sen igår kväll så var jag på avskedsfest till en tjej i min gamla klass, hon ska flytta bort i tre år och gå på high school! Galet, och modigt! Lyssnar på Amanda Mair nu och försöker tagga mig upp ur sängen.
 

KUL

Har äntligen beställt biljetter till popaganda nu! Första helgen efter skolan börjar. TAGGAR! Lite handbollsOSfinal är på tv nu, så ska titta på det, dricka te och äta shortbread, allt i OSEnglands ära. Pussar!
 
 

Ska sova

Jag ska sova nu, har varit hos Almisen och sen väldigt snabbt hos en i gamla klassen. Men nu är jag hemma och det som håller mig uppe är att jag har hittat hur man kan se Svampbob gratis på nätet. Jag gillar svampbob. Igår flippade jag vi photo booth, det är alltid kul och titta på lite senare, till och med bara kvällen efter, jag har väldigt bra poser. 
 
 

American pancakes

Jag vaknade för inte sålänge sen och har nu ätit mitt nya beroende, Amerikanska pannkakor! Jag åt lite sånt när jag var i Usa så jag bestämmde mig för att göra det hemma också när vi nu hade såndär pannkakssirap och eftersom vi bor i ett blåbärsris på landet så tittade jag fram ett recept på blåbärsamerikanskapannkakor! Det är ASGOTT, påriktigt ni måste testa det.
RECEPT:
3 dl vetemjöl
2.5 tsk bakbulver
2 msk socker
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
2.5 dl mjölk
1 ägg
2 dl blåbär (färska eller tinade)
Smör att steka i
 
1. Blanda alla torra ingredienser.
2. Häll i mjölken och vispa snabbt ihop till en jämn smet.
3. Vispa in ägget.
4. Häll i blåbären.
5. Häll i smeten (så stora du vill att pankakorna ska vara) i en stekpanna med smör i.
6. När det börjar bildas bubblor påovansidan av pannkakan ska den vändas. Stek en stund på andra sidan också.
7. Servera med maple syrup och gärna färska blåbär! GOTT!

Garderob

Har äntligen gjort det! Rensat Garderoben! Förstår ni hur underbar känsla det är, jag försöker alltid hålla kläderna vikta osv. Men jag har så mycket skitkläder, som jag aldrig använder som bara ligger kvar där bara för, ja jag vet inte, saker jag tror att jag kommer använda dom snart, eller att jag tror att det fortfarande passar. Men nu är min garderob urrensad. Nåt som verkligen behövs då och då.

ganska hopplöst humör.

Såhär känner jag mig just nu! Bara allmänt konstig, jag har satt i resten av min tandställning (på undertänderna) och har därför bara ont. Jag är instängd hemma som om jag är sjuk bara för jag inte kan äta och prata men jag är hur pigg som helst. Och ni vet hur det känns när man Är pigg och inte gör någonting.. man blir rastlös och i alla fall jag blir galen. Har varit ensam på stan idag och letat efter datafodral. Det går HOPPLÖST, skulle väldigt uppskatta om nån vet var man kan köpa det. Hittar ingenstans... Nu ska jag fortsätta och må konstigt och lyssna på konstig musik.

Smize

Här är jag just smizing with my eyes!
Sitter fridfullt på verandan och svenska sommaren en bjuder ganska väntat på regn. Idag har jag mejlat min nya skola lite och försökt fiffla lite. Jag ska möjligen byta linje! Jag ska ju börja gymnasiet i höst, WOOOOP! I kväll blir det OS och Simpson gotta love TV. Hejrå

sömnig sommar

HOla! 20 dagar kvar på sommarlovet! När jag har sommarlov har jag ganska självklar andra rutiner, men det konstiga är att jag blir tröttare, jag kan ha sovit elva timmar (som idag) och ändå behöva sova två timmar mitt på dagen. Det är som om jag blir trött av och sova. Känns inte rättvis, ska inte sömn vila upp en? 

Idag har jag förutom att ha sovit, joggat (as mycket cred till mig), bakat, tittat på film och tittat på OS, alltså inte mycket utomhus tid! Det suger, men är man trött och inte orkar kliva utanför huset så är man..

RSS 2.0