Påskdagen

Juldagen är nog den värsta av alla på året. Då är det lixom 364 dagar kvar till nästa jul och alla är deppiga. Men eftersom påskafton inte är en lika upphypad högtid så blir påskdagen inte en stor besvikelse. Istället sitter jag här mitt på dagen med godis kvar från igår, helt klarblå himmel. Färska jordgubbar kvar från gårdagens efterrätt och jag ska titta på det nya grey's avsnittet och bara ta det lugnt, kanske en promenad innan vi ska bege oss till arlanda. Det var värt att packa igår. 
 

Påskafton

Glad Påsk! Haft en så himla härlig dag. Först gick jag och mamma ute i solen och på stan. När jag kom hem och hade tänkt att vila drog min syrra ut mug till götgatsbacken. Jag mår så bra när jag har varit ute i solen och verkligen tagit vara på dagen. Nu sitter jag här i min säng med mitt asgoda påskägg. Snart blir det påskmiddag och imorgon bär det av till Spanien!
 

Torsdagskväll

Igår åt jag skärtorsdagsmiddag med Almis! Efter pizzan gick vi hem till Emma och där vi var tillsammans med några till tills klockan två. Så bekvämt att Emma bor så nära, det tog bara 3 minuter att komma hem!


Skärtorsdag

Äntligen påsklov. Jag har haft så fullt upp de senaste dagarna! Sista minuten plugg, teater, utvecklingssamtal, tekniska problem, tandläkaren och annsökan! Men nu är det helt plötsligt super lugnt. I påskens anada fanns det massa kinderägg utplacerade i hela skolan, jag hittade några som jag kunde sitta och musmsa på. Fick även leksaker, det bästa, en herrkrabba och en ful ekorre med fallskärm. Var även hos tandläkaren idag i typ en timme för helt plötsligt ville röntga min mun för jag hade en grå tand. Så sjukt konstigt. Trodde ett tag att jag skulle få en protestand, blev rädd, men nu mår jag br igen :). Ska äta påskmiddag med Alma ikväll som start på sommar lovet!
Tandläkaren lurar en med den fina, extremt stora väggmålningen.
Jag vann denna lilla lilla Herr Krabba, som tog ett avslappnande dopp i mitt carmex.
 
Igår pluggade vi i skolan till klockan sex då vi tryckte i oss hamburgare och gjorde så hela korridoren stank snabbmat. Gott. Sen åkte vi fel och fick på sex minuter springa en kilometer för att precis hinna till teatern. Teatern var Strindberg på spanska. Pascua hette den och var riktigt bra även fast jag endast förstod 8% av det dom sa!
Åt en ridiculos god middag förrigår.
Och lyxade till det när vi pluggade.
Det har varit så otroligt otroligt bra väder de senaste dagarna så jag har varit så glad. Solen värmer påriktigt så man kan blunda och låtsas att man är på hawaii. Men jag kommer ju på söndag åka till Andalucien och få smaka på riktig värme. Inget bad men i alla fall 20°. WOW
För att fira in våren hade jag idag på mig denna klänning.
 

Måndagen innan påsklovet.

Hejsan! Kom hem för ett tag sen men har änsålänge inte hunnit göra något vettit förutom att jag har tryckt i mig massa våfflor. Nu på eftermiddagen ska jag plugga och mysa med Emma som jag inte sett på länge. Fick reda på att det ska bli plusgrader i veckan, inte mer än 5 grader, men ändå. Det ska ju bli sol så det kommer kännas så himla ljust och varmt. Idag har jag gått klädd helsvart förutom ett vitt, tunnt spetsband som hårband.
 
 
 

städning

Tjenixen, idag står det att det ska snöa men det är helt klarblå himmel och sol, en mycket glad överraskning. I dag ska jag gå och träna me först mycket snabbt gå ner på stan för att titta på några få saker. Här hemma pågår det en riktig städnig. Inte bara damsuga golvet utan lyfta upp soffor och flytt på sängar för att komma år överallt + rensa lådor med gamla skrivböcker och pyssel från 2007. Pga denna städning har jag hittat massa gamla saker som jag inte sett på flera år bla en jacka, min kånken, pom poms, polaridkameran och smycken.

Sånn här blandad dag

Fem bra saker idag:
-Vi körde gymnastik på idrotten.
-Gratis napppåsar i skolentrén.
-Inställd no.
-Köpte roliga sudd.
-Jag är klar med min debatt artikel.
 
Fyra dåliga saker idag:
-Min dator laggar.
-Kallt utomhus.
-Jag är trött och det är sent.
-Glömde min franskabok i skolan.
-Mina nya sudd får inte plats i mitt pennskrin.

träningsvärk

Idag har jag varit träningsvärk på ben. Eller träningsvärk utan ben. Mina ben har varit döda, ni vet när det kommit till den nivå att ni inte kan sätta er ner utan bena vill hoppa av och inte existera. Igår körde jag ett mördar styrke pass, därav denna smärta. Men inte nog med det så körde jag styrka med mina gymnaster idag så nu är det bara värre. Tur att jag nu är hemma och endast har tio meter till ben bekväm säng.
 
Nu är det dock inte mys som gäller utan effektivt pluggande även fast jag glömt hälften av sakerna i skolan.. Puss och trevlig torsdagskväll. Adíos, Au revoir mm
 

Fjärlin

Jag var hos min syster idag. Hon är tjugo år och har precis flyttat hemifrån, för en veckan sen och en dag. Vi såg på how i met your mother och åt i två omgångar. Vi klämde ihop oss i deras sannslöst sköna soffa med filtar på och spelade candy crush. 
Måltid ett:
Måltid två:

När man inte bor hemma så kan man vattna blommorna med en ölflaska och äta chokladpuffar direkt ur paketet.
 
 

Muffinsfrossa

De 99 cupcakesen jag bakade igår skulle ha varit till dagens klassråd, men utvecklingssamtalen började idag vilket betyder att jag som inte har det idag slutade tidigare + att det inte var något klassråd att äta som på. Så denna dag skulle kunnat ramas in av choklad cupcakes, har verkligen frossat.
 
Nu ska jag fortsätta med mitt debattinlägg.
Nu har jag låtit mig sitta bekvämt med småttgott så jag orkar ett tag innan jag kanske ska hem till min syster.

18 mars med Linn

Idag har jag och Linn bakat 99 cupcakes. Ett litet jobb som tog hela eftermiddagen. Sedan åt vi pasta pesto och pratade ikapp om vad som hade hänt sen senast vi sågs. Nu har jag bäddat ner mig och tänker titta på tv resten av kvällen!


DOMINO och nya skor

Det är dags att sova nu! Ikväll har vi firat min mamma med mat och frozen cheesecake made by moi! Invigde jag mins nya strumpor och satt och spelade domino nästan ensam då min katt satt en meter bort och stirrade! Jag satte också nyss upp mina gamla barndoms gardiner så nu har jag ny utsikt från min säng!


17 mars

Jag missade just bussen och sitter därför i ett kallt bussbås och väntar på bussen. Idag ska vi spela in en film till spanskan, det kommer bli genialiskt.

Idag är det även min mammas födelsedag! Imorse firade vi det med att äta brunch på Urban Deli nära där jag bor. Ikväll blir det då födelsedagsmiddag för mami!


jag är platsen dom aldrig upptäckte

Ska snart byta om ör att ta mig till hallen, idag har det endast varit föreäsningar och dom flesta vädigt intressanta!      På eftermiddagen fick jag världens impuls att baka oreomuffins så det har jag sysselsatt mig med. Idag kom videon till Håkan Hellströms nya låt ut med både video och på spotify vilket gör mig så otroligt sprudlig inombords. Nu måste jag byta om och sen sätta på mig ca 5 lager ytterkläder så är jag redo att gå ut.

onsdag

Hola, idag var introduktionen för språkdagarna, torsdag-fredag och det verkar som om kommer bli superkul. Imorgon ska jag bland annat på latin- och teckenspråksföreläsningar. Idag fick alla treor sina studentmössor, wow, det är så himla långt kvar såklart men det såg så härligt ut, studentmössor är så vårigt så blir så glad.
 
Jag har pluggat matte och franska på eftermiddagen och snart är det Sveriges mästerkock. Bästa programmet! Önska jag kunde vara bra på att laga mat men jag håller mig till bakning ett till. Desstutom släpptes Håkans nya singel idag på P3, så jag har lyssnat på den hela eftermiddagen på repeat. Mår så bra när det är ljust klockan halv sex och när jag kan lyssna på den nya låten!
 
 

Cheerios

Det är äntligen sol ute men fortfarande iskallt! Jag längtar så extremt mycket till att köpa nya vår skor, och att kunna gå barbent! Sitter just nu och proppar i mig mellis och myser med katta min!


Nudel wok

Jag lagade lite god wok idag, jag har nämligen inget mer plugg på hela veckan pga att det är språkdagar ons-fre. Det var länge sen jag kunnat vara såhär lugn på en måndag kväll!


Fika

Var och fikade med min syster idag, på blå lotus satt vi. Det kändes bra att komma ut efter att jag satt med datorn och proppade i mig godis, blev lite små depp när jag fått tillbaka franskaprovet.


Sol

God Morgon, det är fredag idag, den längsta dag. Igår åt jg lite frukost medans jag taggade inför idrottsprovet. Mitt på dan kom solen fram och efter provet satte vi oss på skolgården och försökte få all sol vi kunde på en halv timme. Jag vill ha sommar, jag vill ha tygskor, jag vill ha klänningar. Och lite D-vitamin, det var så härligt att äntligen ha en liten reunion med solen.
 

eftermiddag, 7 januari

Jag ska snart byta om och ta mig till träningen, eller inte riktigt träningen för mig, jag är ju tränare, the boss. Hade idrottsprov idag vilket gick bra, sen hade vi kaos no där vi fick reda på att vi har prov på måndag även fast vi fick reda på vad idag.. Satt kvar ett tag i skolan efter spanskan då vi verkligen kom igång med våran spanska film. Det kommer verkligen bli hilarios att spela in! Gud vad jag inte känner för att lyfta ett finger. Vill inte gå, vill inte va i en svettig, grusig gymnastikhall. Men en positiv sak, wow, wow, wow vad soligt och varmt det var idag, vpren kom till mig!
Lite produktplacering, men chacka mitt nya mobbeskal, en cozy panda

5 mars

God dagens, idag var det studiedag för mig men behövde ändå plugga hela dagen! Jag var hemma hos Greta och kombinerade plugget med brunch. Nu när jag kommit hem har jag direkt lagat mat och satt mig för att titta på friends!


Happy Lights

Dessa var ljusslingorna som kom på posten igår! Jag har vekrligen blivit helt besatt så dessa klär mitt rum.
 
 

Det är Mars och ljusare tider med nya snö

Precis när det har blivit mars och det ändå inte blivit mer vår (nä snarare mer vinter, det snöade ju idag) så är det ända jag villgöra är att göra en lista på "Lite saker jag vill":
 
- Jag vill ha sommar,
använda solglasögon och kunna gårunt i tunna blommiga klännigar.
- Ha körkort och en bil.
Detta "behov" har kommit väldigt nyligen, jag har aldrig egentligen varit intresserad av en bil, jag bor i stan och kan ta mig till det mesta med kollektivtrafik. Men nu på senaste tiden är allt jag vill att åka en bil med nerdragna fönster runt på en fin väg i Frankrike eller gasa på en motorväg en regnig dag med högsta volym på någon cheesy skiva. <-- Det är som att bo i en hörlur som inte läcker.
 
- Inte ha något plugg överhuvudtaget.
Det finns några lykliga veckor då vi inte har så mycket i skolan så man kan ta det någolunda lugnt när man har slutat skolan, men det finns ALLTID något som jag kna stressa upp mig över, nåonting som ligger och tynger. Därför behöver betygen sättas och sommaren närma sig.
-Bo utomlands,
jag vill så gärna testa något nytt, och kanske, kanske, kanske så kommer dena vilja att uppfyllas nästa år men eftersom det inte är så säkert så vågar jag inte skutta och längta än..
 
-Fixa färdigt i mitt rum.
Det är inte på långa vägar färdigt i mitt rum och det stressar mig, det är så mycket här inne som jag vill flytta bort. Men så långt har jag inte kommit av olika anledningar och tills dess så kommer detta rum inte vara så som jag tänkt mig.
 -Åka på festival,
Jag längtar så mycket till Hultsfred och inte bara festivaler utan jag längtar även till Håkan i Göteborg den 8 juni!
 -Gå på ett solrosfält.
Jag vill verkligen vara på ett ställe med många solrosor, gula, stora solrosor. Denna bild har jag just nu som bakgrundsbild. Källa
 

Sprotlovsfredag

Lyssnar på shakiras spanska låtar och blir bara helt glad och bibblig i kroppen. Min mami hade precis fått mina ljusslingor på posten efter en EVIGHET av väntan. Små bollar i olika färger. Jag längtar verkligen tills hon ska till sin lokal och hämta upp dom så jag kan hänga upp dom någonstans. 
Här är en ofixad jag med en cupcake i munnen och med hängelbyxor på. Precis så har jag gått runt under hela sportlovet. Men vad ska man göra om det finns cupcakes och ett par sköna byxor?

RSS 2.0